Ainekset
4 cl simasiirappia (kts. ohje alla)
1 dl (alkoholitonta) kuohuviiniä
0,5 dl kivennäisvettä
syötävä kukka (orvokki)
Ohjeet
1. Mittaa lasiin simasiirappi.
2. Kaada päälle kuohuviini ja kivennäisvesi.
3. Sekoita hieman lusikalla ja koristele syötävällä kukalla.
Vinkki!
Halutessasi voit laittaa lasiin myös jäitä.
Simasiirappi
noin 3 dl valmista siirappia
4 dl vettä
3 dl Dansukker Fariinisokeria
1 (luomu)sitruuna
1. Mittaa vesi ja fariinisokeri kattilaan. Raasta sitruunan kuori sekaan ja purista mehu.
2. Kiehauta ainekset niin että sokeri sulaa.
3. Keitä siirappia miedolla lämmöllä välillä sekoitellen, kunnes se paksuuntuu siirappimaiseksi (noin 30 min).
4. Jäähdytä siirappi, siivilöi ja pullota puhtaaseen pulloon tai kannuun.
Simasiirappi säilyy hyvänä useita viikkoja jääkaapissa.
Resepti ja kuva: Annin Uunissa
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.