Siirappipäärynät

Päärynät keitetään pehmeiksi siirapin ja mausteiden kanssa ja tarjollaan jäätelön kera.

4 annosta

1 tunti

Arviot (0 kpl)

Ainekset

4 kypsää päärynää

Mausteliemi
2 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
3 dl vettä
1 kanelitanko
1 tähtianis

Tarjoiluun
1/2–3/4 dl pähkinä- tai mantelirouhetta 
jäätelöä

Ohjeet

Kuori päärynät mutta jätä kannat paikoilleen. Keitä liemen ainekset kattilassa, johon päärynät juuri ja juuri mahtuvat. Pane päärynät mausteliemeen ja anna kiehua hiljalleen kannen alla pehmeiksi. Nosta päärynät tarjoilulautasille. Keitä maustelientä kokoon, kunnes sitä on jäljellä noin 2 dl. Kaada liemi päärynöille ja ripottele päälle pähkinärouhe. Tarjoa jäätelön kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Amerikkalainen juustokakku

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Fariinimarengit

Kaikkea hyvää kevään juhliin

Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!

Savulohikakku

Suolaista ja makeaa juhlapöytään

Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot marinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.