Ainekset
500 g kurpitsan ”lihaa” kuutioina
1 sipuli paloiteltuna
2 rkl öljyä
2 rkl currya
2 tl Dansukker Fariinisokeria
1 l vettä
1 kasvisliemikuutio
mustapippuria
2 dl ruoka- tai kuohukermaa
1 dl purjosilppua
½ paprika suikaleina
1 porkkana suikaleina
Ohjeet
Kuori ja paloittele kurpitsa ja sipuli. Kuumenna öljy kattilassa. Lisää curry ja fariinisokeri, kääntele hetki. Lisää joukkoon kurpitsakuutiot ja sipuli käännellen. Mittaa joukkoon vesi ja kasvisliemikuutio. Rouhi joukkoon mustapippuria. Anna kiehua hiljalleen parikymmentä minuuttia, kunnes kurpitsa on pehmennyt. Siivilöi neste talteen ja soseuta kurpitsa ja sipuli sauvasekoittimella. Lisää joukkoon kerma ja keitinliemi. Keitosta saa tulla melko löysää. Kuumenna.
Jaa keitto annoskulhoihin ja koristele purjolla, paprika- ja porkkanasuikaleilla.
Vinkki!
Tarjoa seuraksi halutessasi rapeita krutonkeja.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!