Ainekset
500 g kurpitsan ”lihaa” kuutioina
1 sipuli paloiteltuna
2 rkl öljyä
2 rkl currya
2 tl Dansukker Fariinisokeria
1 l vettä
1 kasvisliemikuutio
mustapippuria
2 dl ruoka- tai kuohukermaa
1 dl purjosilppua
½ paprika suikaleina
1 porkkana suikaleina
Ohjeet
Kuori ja paloittele kurpitsa ja sipuli. Kuumenna öljy kattilassa. Lisää curry ja fariinisokeri, kääntele hetki. Lisää joukkoon kurpitsakuutiot ja sipuli käännellen. Mittaa joukkoon vesi ja kasvisliemikuutio. Rouhi joukkoon mustapippuria. Anna kiehua hiljalleen parikymmentä minuuttia, kunnes kurpitsa on pehmennyt. Siivilöi neste talteen ja soseuta kurpitsa ja sipuli sauvasekoittimella. Lisää joukkoon kerma ja keitinliemi. Keitosta saa tulla melko löysää. Kuumenna.
Jaa keitto annoskulhoihin ja koristele purjolla, paprika- ja porkkanasuikaleilla.
Vinkki!
Tarjoa seuraksi halutessasi rapeita krutonkeja.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.