Ainekset
4 kiinteää ruisvuokaleipäviipaletta
3 dl puolukkasurvosta
½ dl Dansukker Luomuruokosokeria
3 dl maitoa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 kananmunaa
¼ dl Dansukker Luomuruokosokeria
Kastike
200 g paksua jogurttia
Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
Ohjeet
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
2. Voitele pieni uunivuoka ja aseta kaksi leipäviipaletta vuoan pohjalle. Mausta puolukkasurvos sokerilla ja annostele puolet survoksesta leipäviipaleiden päälle.
3. Sekoita kulhossa maito ja vaniljasokeri, kastele kaksi leipäviipaletta vaniljamaitoon ja aseta ne puolukkasurvosleipien päälle vuokaan. Annostele loput puolukkasurvoksesta leipien päälle.
4. Sekoita kananmunat ja sokeri vaniljamaidon loppuun ja kaada seos vuokaan.
5. Paista uunissa noin 25 minuuttia. Jäähdytä vartti ennen nauttimista.
6. Sekoita jogurtti ja siirappi huolettomasti ja tarjoa se kolmioiksi leikattujen ruis-puolukkasandwichien kera kastikkeena.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.