Ainekset
2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 dl Dansukker Fariinisokeria
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
2 ½ dl neljän viljan hiutaleita tai muita puurohiutaleita
2 ½ dl (täysjyvä)vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
175 g margariinia tai voita
1 kananmuna
10 kaakao-vaniljatäytekeksiä
2 (à 56 g) maitosuklaa-mantelikrokanttipatukkaa (Daim)
Pinnalle
Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
Mittaa sokerit, hiutaleet, jauhot, leivinjauhe ja suola sekoituskulhoon. Sekoita huoneenlämpöinen, pehmeä rasva ja kananmuna joukkoon.
Rouhi keksit ja suklaapatukat ja pyöräytä rouhe taikinaan. Kumoa taikina jauhoripotetulle työpöydälle, jaa kahteen osaan ja pyöräytä taikinapalat pötköiksi.
Paloittele pötköt, taputtele palat pyöreiksi ja siirrä ne leivinpaperoiduille pelleille, 9 kpl isoja per pelti.
Paista uunissa 200 asteessa 10–12 minuuttia.
Jäähdytä hyvin. Siivilöi tomusokeria pinnalle.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.