Ainekset
3 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 munaa
3 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl ruokasoodaa
½ tl suolaa
2 rkl kaakaojauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl juoksevaa margariinia
2 ½ dl kermaviiliä
2–3 rkl punaista elintarvikeväriä
Kuorrutus
400 g maustamatonta (kevyt)tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
2 rkl vastapuristettua sitruunamehua
4 dl Dansukker Tomusokeria
Koristeluun
suklaakonvehteja
Ohjeet
1. Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muna-sokerivaahtoon vuorotellen etikan, margariinin ja kermaviilin kanssa.
2. Värjää seos elintarvikevärillä. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan (läpimitta 22–24 cm). Paista uunin keskiosassa 175˚C:ssa noin 40 minuuttia. Varmista kypsyys tikulla.
3. Anna kakun jäähtyä hetki vuoassaan. Kumoa kakku ja jäähdytä huoneenlämpöiseksi.
4. Vatkaa kuorrutteen ainekset keskenään. Jaa kakkupohja kahteen tai kolmeen kerrokseen. Pane alin kerros tarjoiluvadille, levitä täytettä päälle. Jatka samaan malliin seuraavien kerrosten kanssa. Sivele loppukuorrute kakun päälle ja laidoille. Koristele suklaakonvehdeilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?