Raparperisima ruokokidesokerista

Ruokokidesokeri antaa makua kesäiseen simaan, jossa hyödynnetään puutarhan raparperit.

1 vrk + n. 7 vrk

Arviot (30 kpl)

Ainekset

1 ½ l paloiteltua raparperia
1 sitruunan mehu
5 l vettä
4 dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 dl Dansukker Taloussokeria
1 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
hiven tuoretta hiivaa

Ohjeet

Huuhdo ja paloittele raparperin varret. Kiehauta vesi. Lisää raparperit, sitruunamehu, sokeri ja siirappi kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja ota kattila liedeltä. Anna jäähtyä.

Sekoita hiiva jäähtyneeseen mehutilkkaan ja lisää mehun joukkoon. Anna käydä seuraavaan päivään.

Siivilöi raparperit mehusta. Pane pulloihin muutama rusina ja teelusikallinen sokeria. Pullota sima ja säilytä kylmässä.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.