Ainekset
1/2 l raparperia sentin pituisina paloina
1 dl Dansukker Vaaleaa Siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
1 kanelitanko
1 dl vettä
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
(1–2 rkl Cointreau-likööriä)
Ohjeet
Pane raparperit, siirappi, kanelitanko ja vesi kattilaan ja anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia.
Lisää vaniljasokeri ja halutessasi likööriä. Tarjoile raparperikastike lämpimänä jäätelön kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?