Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperi-mansikkahilloa Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla.

PT40M

45 minuuttia

Arviot (409 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

500 g raparperia paloiteltuna
500 g mansikoita viipaloituna
1 dl vettä
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
500 g Dansukker Hillosokeria TAI
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Ohjeet

Kuumenna vesi, raparperi ja mansikat kattilassa. Sekoita hillosokeri höyryävään seokseen, kuumenna hitaasti kiehuvaksi ja keitä kevyesti poreillen noin 10 minuuttia. Sekoita välillä. Mausta vaniljasokerilla. Kuori vaahto. Anna hillon jäähtyä noin puoli tuntia välillä sekoittaen. Kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin lasipurkkeihin, täytä purkit piripintaan. Sulje hyvin ja säilytä viileässä.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!