Purkkipikkuleivät

Anna lahjaksi kauniiseen lasipurkkiin kerroksittain ladotut pikkuleipäainekset helppoon leivontaan.

30–40 kpl

PT30M
PT0M
Joululeivonnaiset

30 minuuttia

Arviot (232 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Purkin sisältö
2 1/4 dl vehnäjauhoja
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
2 1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 1/4 dl kaurahiutaleita
3/4 dl kuivattuja marjoja (esim. goji, mustikka tai karpalo)
1/2 dl rusinoita
1 tl kanelia
50 g valkosuklaata rouhittuna tai valkosuklaanappeja 
50 g tummaa suklaata rouhittuna tai tummasuklaanappeja

Ohjeet

Lado ainekset kerroksittain kauniiseen lasipurkkiin (n. 1 l) samassa järjestyksessä kuin ne lukevat listauksessa. Anna lahjaksi vaikkapa ystävälle tai opettajalle.
Liitä mukaan ohjeet vastaanottajalle:

Kuumenna uuni 200 asteeseen.
Vatkaa 225 g voita ja 1 iso muna kuohkeaksi vaahdoksi.
Sekoita joukkoon purkin ainekset ja työstä taikinaksi.
Muotoile taikinasta tasakokoisia palloja ja aseta ne uunipellille siten, että väliin jää reilusti tilaa kohota.
Litistä kevyesti ja kypsennä uunin keskiosassa 10–15 minuuttia tai kunnes pikkuleivät ovat kauniin värisiä.
Jäähdytä ennen tarjoilua.

Tulosta ohje täältä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?