Ainekset
Purkin sisältö
2 1/4 dl vehnäjauhoja
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
2 1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 1/4 dl kaurahiutaleita
3/4 dl kuivattuja marjoja (esim. goji, mustikka tai karpalo)
1/2 dl rusinoita
1 tl kanelia
50 g valkosuklaata rouhittuna tai valkosuklaanappeja
50 g tummaa suklaata rouhittuna tai tummasuklaanappeja
Ohjeet
Lado ainekset kerroksittain kauniiseen lasipurkkiin (n. 1 l) samassa järjestyksessä kuin ne lukevat listauksessa. Anna lahjaksi vaikkapa ystävälle tai opettajalle.
Liitä mukaan ohjeet vastaanottajalle:
Kuumenna uuni 200 asteeseen.
Vatkaa 225 g voita ja 1 iso muna kuohkeaksi vaahdoksi.
Sekoita joukkoon purkin ainekset ja työstä taikinaksi.
Muotoile taikinasta tasakokoisia palloja ja aseta ne uunipellille siten, että väliin jää reilusti tilaa kohota.
Litistä kevyesti ja kypsennä uunin keskiosassa 10–15 minuuttia tai kunnes pikkuleivät ovat kauniin värisiä.
Jäähdytä ennen tarjoilua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?