Ainekset
1 litra punaherukoita
1 dl Dansukker Hillosokeria
1 rkl perunajauhoja
Vuoan voiteluun
voita tai margariinia
Muruseos
1 1/2 dl kaurahiutaleita
1 dl vehnäjauhoja
¾–1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
125 g voita tai margariinia
Ohjeet
Huuhtele ja perkaa marjat. Valuta kuiviksi. Mittaa kuivat aineet kulhoon. Lisää rasva ja sekoita, kunnes taikina on murumaista. Voitele piirakkavuoka. Sekoita keskenään marjat, sokeri ja perunajauhot ja kaada vuokaan. Ripottele muruseos päälle. Paista 225° asteessa uunin keskiosassa noin 20 minuuttia.
Tarjoile paistos haaleana vaniljakastikkeen, vaniljajäätelön tai kermavaahdon kera.
Vinkki!
Voit tehdä paistoksen myös mustaherukoista.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.