Ainekset
3 ½ dl vehnäjauhoja
¾ dl Dansukker Fariinisokeria
½ tl leivinjauhetta
1 tl ruokasoodaa
½ tl suolaa
1 tl kanelia
1 tl inkivääriä
½ tl neilikkaa
1 dl vettä
½ dl Dansukker Tummaa siirappia
1 dl kahvia
2 isoa munaa
¾ dl voisulaa
1 rkl sitruunamehua
yhden luomusitruunan raastettu kuori
Lisäksi
öljyä tai voita paistamiseen
Ohjeet
Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita vesi, siirappi, kahvi, munat, voisula, sitruunamehu ja kuoriraaste keskenään. Lisää kuivat aineet joukkoon sekoittaen. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia. Paista kuumalla lettupannulla öljyssä tai voissa.
Vinkki!
Tarjoa lisäksi siirappia ja vaniljalla maustettua kermavaahtoa.
Vinkki!
Reseptin kuivat mausteet voi korvata samalla määrällä piparkakkumaustetta.
Vinkki!
Käytä maidottomiin pannukakkuihin maidotonta margariinia tai öljyä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.