Ainekset
4 rkl tummaa kaakaojauhetta
4 rkl suomalaista Dansukker Taloussokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
30 g tumma- tai maitosuklaanappeja
20 g minivaahtokarkkeja
sellofaanituuttipusseja
askartelupunoksia
silmäkoristekuvioita
punaisia pieniä pompom-palloja
4 kaakaokupilliseen tarvitaan lisäksi
12 dl maitoa
2 dl kuohukermaa
Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
Ohjeet
Sekoita kaakaojauhe, sokeri ja vaniljasokeri keskenään. Kaada seos sellofaanituuttipussiin. Lisää päälle suklaanapit ja vaahtokarkit.
Pyöräytä pussi kiinni ja sido askartelupunoksella. Liimaa pussiin silmät ja punainen nenä.
Tee pusseihin etiketit ja anna lahjaksi.
Juoman valmistus
Vaahdota kerma. Kiehauta kaakaoseos ja maito kattilassa. Kaada mukeihin. Koristele kermavaahdolla, suklaanapeilla ja vaahtokarkeilla. Valuta päälle siirappia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.