Ainekset
800 g keltasipulia
3 suurta punaista paprikaa
1 hapahko omena
½–1 punainen chili
2 rkl oliiviöljyä
1 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1/4 l valkoviinietikkaa
1 rkl suolaa
1 rkl paprikajauhetta
2 dl Dansukker Hillosokeria
1/2 dl kokonaisia viherpippureita
Ohjeet
Kuori sipulit ja leikkaa kuutioiksi. Huuhdo paprikat, poista siemenet ja paloittele. Kuori omena, poista siemenet ja paloittele. Huuhdo ja kuutioi chili. Kuumenna öljy kattilassa ja lisää kasvikset ja omena. Kuullota pari minuuttia. Lisää siirappi, viinietikka, suola ja paprikajauhe ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 20 minuuttia. Poista kansi ja keitä vielä 10 minuuttia. Lisää hillosokeri ja pippurit ja keitä 3–4 minuuttia. Kaada kuumiin, puhtaisiin purkkeihin. Sulje purkit. Säilytä viileässä.
Tarjoa esim. grilli- ja jauheliharuokien kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.