Ainekset
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
5 dl kermaa TAI täysmaitoa
Pinnalle
1 dl karpaloita
Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
Ohjeet
Mittaa ainekset kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen ja keitä poreillen noin puoli minuuttia. Annostele seos jälkiruokamaljoihin. Siirrä maljat pariksi tunniksi jääkaappiin.
Jaa karpalot annosten päälle juuri ennen tarjoilua ja valuta siirappiraidat karpaloiden päälle.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.