Ainekset
200 g voita tai margariinia
200 g tummaa suklaata
4 munaa
3 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
2 dl hasselpähkinärouhetta
1/2 dl vehnäjauhoja
Ohjeet
Mittaa voi tai margariini ja paloiteltu suklaa kattilaan. Sulata miedolla lämmöllä usein sekoitellen.
Vaahdota munat kuohkeaksi vaahdoksi ja lisää joukkoon muscovadosokeri vatkaten. Sekoita hasselpähkinärouhe ja vehnäjauhot taikinaan ja lisää lopuksi suklaaseos käännellen.
Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun, halkaisijaltaan noin 24 cm kakkuvuokaan tai pitkulaiseen leipävuokaan. Paista keskiritilätasolla 175 asteessa noin 20–25 minuuttia.
Anna kakun jäähtyä vuoassaan jääkaapissa muutama tunti tai seuraavaan päivään.
Mutakakun kuuluu olla tahmea sisältä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.