Ainekset
200 g voita tai margariinia
200 g tummaa suklaata
4 munaa
3 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
2 dl hasselpähkinärouhetta
1/2 dl vehnäjauhoja
Ohjeet
Mittaa voi tai margariini ja paloiteltu suklaa kattilaan. Sulata miedolla lämmöllä usein sekoitellen.
Vaahdota munat kuohkeaksi vaahdoksi ja lisää joukkoon muscovadosokeri vatkaten. Sekoita hasselpähkinärouhe ja vehnäjauhot taikinaan ja lisää lopuksi suklaaseos käännellen.
Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun, halkaisijaltaan noin 24 cm kakkuvuokaan tai pitkulaiseen leipävuokaan. Paista keskiritilätasolla 175 asteessa noin 20–25 minuuttia.
Anna kakun jäähtyä vuoassaan jääkaapissa muutama tunti tai seuraavaan päivään.
Mutakakun kuuluu olla tahmea sisältä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.