Ainekset
Taikina
4 dl vehnäjauhoja
1,5 dl Dansukker Luomuruokosokeria
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
150 g voita tai margariinia paloiteltuna
2 keltuaista
1 rkl kylmää vettä
Täyte
3 valkuaista
1/2 dl Dansukker Luomuruokosokeria
125 g huoneenlämpöistä voita tai margariinia
100 g mantelijauhetta
1 1/4 dl vehnäjauhoja
150 g paistonkestävää marmeladia
Koristeluun
Dansukker Tomusokeria
pääsiäismakeisia
Vuokien voiteluun
voita tai margariina
Ohjeet
Mittaa jauhot, sokerit ja rasva kulhoon ja sekoita, kunnes rasva on sekoittunut. Lisää keltuaiset ja vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Laita taikina jääkaappiin puoleksi tunniksi.
Voitele 12 briossi- tai muuta poimutettua peltivuokaa.
Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeri voimakkaasti vatkaten. Sekoita joukkoon ensin rasva ja sitten mantelijauhe ja jauhot.
Painele taikina vuokiin. Laita noin teelusikallinen marmeladia vuokiin ja jaa päälle täyte. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa (kiertoilmauuni 150 °C) noin 30 minuuttia. Siivilöi päälle tomusokeria ennen tarjoilua. Koristele makeisilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!