Ainekset
Taikina
4 dl vehnäjauhoja
1,5 dl Dansukker Luomuruokosokeria
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
150 g voita tai margariinia paloiteltuna
2 keltuaista
1 rkl kylmää vettä
Täyte
3 valkuaista
1/2 dl Dansukker Luomuruokosokeria
125 g huoneenlämpöistä voita tai margariinia
100 g mantelijauhetta
1 1/4 dl vehnäjauhoja
150 g paistonkestävää marmeladia
Koristeluun
Dansukker Tomusokeria
pääsiäismakeisia
Vuokien voiteluun
voita tai margariina
Ohjeet
Mittaa jauhot, sokerit ja rasva kulhoon ja sekoita, kunnes rasva on sekoittunut. Lisää keltuaiset ja vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Laita taikina jääkaappiin puoleksi tunniksi.
Voitele 12 briossi- tai muuta poimutettua peltivuokaa.
Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeri voimakkaasti vatkaten. Sekoita joukkoon ensin rasva ja sitten mantelijauhe ja jauhot.
Painele taikina vuokiin. Laita noin teelusikallinen marmeladia vuokiin ja jaa päälle täyte. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa (kiertoilmauuni 150 °C) noin 30 minuuttia. Siivilöi päälle tomusokeria ennen tarjoilua. Koristele makeisilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.