Ainekset
300 g porkkanoita
3 1/2 dl Dansukker Tomusokeria
5 kananmunaa
3 1/2 dl vehnäjauhoja
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
100 g jauhettua hasselpähkinää
100 g mantelirouhetta
125 g sulatettua voita tai margariinia
1 dl appelsiinimarmeladia
Kuorrutus
200 g maustamatonta kevyttuorejuustoa (esim. Philadelphia)
1 (luomu)sitruuna
1 dl Dansukker Tomusokeria
100 g kookoshiutaleita
vihreää elintarvikeväriä
pari tippaa vettä
Ohjeet
Voitele ja jauhota huolellisesti pyöreä vuoka (halkaisija noin 24 cm). Kuori ja raasta porkkanat. Erottele keltuaiset ja valkuaiset.
Vatkaa valkuaiset ja tomusokeri kiinteäksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja kääntele seos valkuaisvaahtoon. Lisää keltuaiset, rasva ja marmeladi ja sekoita tasaiseksi. Lisää porkkanaraaste.
Kaada taikina vuokaan. Paista kakkua 175-asteisen uunin alaosassa 45–60 minuuttia. Anna kakun jäähtyä ritilällä.
Pese sitruuna ja raasta kuori. Sekoita kuoriraaste, tuorejuusto ja tomusokeri tasaiseksi ja levitä seos kakun päälle. Kaada kookoshiutaleet kulhoon. Sekoita elintarvikeväri ja vesi. Kaada kulhoon ja sekoita hyvin, jotta kookoshiutaleet värjäytyvät vihreiksi. Ripottele kookoshiutaleet kuorrutuksen päälle. Koristele halutessasi marsipaanimakeisilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.