Omenateeleivät

Leivo iltapalaksi omenaisia teeleipiä. Voit tarjota ne savulohitahnan kera.

noin 12 kpl

20 minuuttia

Arviot (1 kpl)

Ainekset

3 dl vehnäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
1 tl suolaa
1 rkl leivinjauhetta
1 dl omenaraastetta
50 g (1/2) dl sulatettua voita tai margariinia
2 ½ dl maitoa
1 rkl Dansukker Leipäsiirappia
ripaus timjamia tai muita kuivattuja yrttejä

Ohjeet

Sekoita kaikki ainekset nopeasti tasaiseksi taikinaksi ja muotoile leivinpaperilla vuoratulle uunipellille pieniksi kakkusiksi. Litistä hieman. Pistele haarukalla ja paista 225-asteisessa uunissa 10–12 minuuttia.

Vinkki!
Tarjoa omenateeleivät savulohitahnan kanssa:
200 g yrttituorejuustoa
50 g lämminsavulohta
limepippuria myllystä
muutama oksa tilliä silputtuna
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Amerikkalainen juustokakku

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Fariinimarengit

Kaikkea hyvää kevään juhliin

Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!

Savulohikakku

Suolaista ja makeaa juhlapöytään

Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot marinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.