Ainekset
500 g (n. 4 keskikokoista) omenoita
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 dl vettä
1 kanelitanko
2 munanvalkuaista
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Lisäksi
Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia ja Kanelisokeria
Ohjeet
Kuori omenat ja poista siemenkodat. Paloittele omenat muutamaan osaan ja laita kasariin yhdessä sokerin, veden ja kanelitangon kanssa. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia tai kunnes omenat ovat pehmenneet. Nosta kanelitanko sivuun ja anna seoksen jäähtyä.
Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää joukkoon vaniljasokeri ja pehmenneet omenat. Vatkaa seos tasaiseksi ja nosta vatkauskulhossa pakastimeen. Vatkaa muutaman kerran noin puolen tunnin välein pakastuksen aikana.
Tarjoa kohmeinen sorbetti yhdessä siirapin kanssa. Ripottele annoksen pinnalle kanelisokeria.
Vinkki!
Voit lisätä omenaseoksen joukkoon halutessasi tilkan omenalikööriä. Jos kiehautat liköörin omenoiden kanssa, palaa alkoholi pois, mutta jäljelle jää miellyttävä maku.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.