Omenasiirappi possulle

Omenasiirappi tarjotaan uunissa paistetun, pippuroidun possun sisäfileen ja kasvisten kanssa.

4 annosta

PT55M

1 tunti

Arviot (1 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 dl omenaa pieninä kuutioina (esim. Konsta tai Granny Smith)
1 dl Dansukker Leipäsiirappia tai Tummaa siirappia
1 dl vettä
Pippurinen possunfilee
1 porsaan sisäfilee
3 tl vastarouhittua mustapippuria
Paistamiseen
öljyä
Tarjoiluun
merisuolahiutaleita

Ohjeet

Kaada omenakuutiot, siirappi ja vesi kattilaan. Keitä noin 15 minuuttia kunnes omenakuutiot ovat läpikuultavan tummia ja liemi siirappimaista. Jäähdytä.

Pippuroi puhdistettu possun sisäfilee ja paista sen pintaan kaunis väri öljytilkassa paistinpannussa.

Kääräise filee alumiinifolioon ja kypsennä uunissa 175 asteessa noin 15 minuuttia, tai kunnes lihan sisälämpötila on 72 astetta.

Avaa paketti 15 minuuttia uunista ottamisen jälkeen. Viipaloi filee, ripottele viipaleille hiukan merisuolahiutaleita ja valuta omenasiirappi päälle. Tarjoa kasvisten kera.

Vinkki!
Omenasiirappi maistuu myös grillipihvien ja broilerin kanssa.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!