Omenapannukakku

Omenapannukakku
Arvioi: (0 kpl)

Ainekset

Pohjalle
5 dl hapahkoja omenakuutioita
1⁄2 dl Dansukker Cane Syrup -ruokosokerisiirappia
1 rkl Dansukker Kanelisokeria
50 g margariinia tai voita

Pannukakku
2 munaa
8 dl maitoa
1 tl suolaa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 dl kaurahiutaleita
3 dl vehnäjauhoja


Kuori ja kuutioi omenat. Sekoita joukkoon ruokosokerisiirappi ja kanelisokeri. Kuumenna rasva uunipannulla tai annosastioissa 200-asteisessa uunissa. Kaada omenaseos pannulle.

Vatkaa munat kevyesti ja lisää muut ainekset joukkoon. Kaada taikina omenien päälle ja kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Mikrohillo

5 dl omenakuutioita tai pakastemarjoja
1⁄2 sitruunan mehu ja raastettu kuori
1⁄2 dl Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Mittaa ainekset kattilaan ja kuumenna mikron täydellä teholla 5 minuuttia. Sekoita ja kuumenna vielä 5 minuuttia. Anna jäähtyä 15 minuuttia ja purkita.

Reseptin on laatinut

Dansukker