Ainekset
Pohjalle
5 dl hapahkoja omenakuutioita
1⁄2 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1 rkl Dansukker Kanelisokeria
50 g margariinia tai voita
Pannukakku
2 munaa
8 dl maitoa
1 tl suolaa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 dl kaurahiutaleita
3 dl vehnäjauhoja
Ohjeet
Kuori ja kuutioi omenat. Sekoita joukkoon siirappi ja kanelisokeri. Kuumenna rasva uunipannulla tai annosastioissa 200-asteisessa uunissa. Kaada omenaseos pannulle.
Vatkaa munat kevyesti ja lisää muut ainekset joukkoon. Kaada taikina omenien päälle ja kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
Mikrohillo
5 dl omenakuutioita tai pakastemarjoja
1⁄2 sitruunan mehu ja raastettu kuori
1⁄2 dl Dansukker Hillo-marmeladisokeria
Mittaa ainekset kattilaan ja kuumenna mikron täydellä teholla 5 minuuttia. Sekoita ja kuumenna vielä 5 minuuttia. Anna jäähtyä 15 minuuttia ja purkita.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.