Omena-kesäkurpitsahillo

Happamista omenoista ja kesäkurpitsasta tehty hillo maistuu liha-, kana- ja riistaruokien kanssa.

1 tunti

Arviot (36 kpl)

Ainekset

500 g happamia omenoita
500 g kesäkurpitsaa
1 sitruunan mehu
500 g (6 dl) Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

Pese omenat ja kesäkurpitsat. Poista omenista siemenkota. Raasta omenat ja kesäkurpitsa hienoksi raasteeksi kattilaan. Lisää sitruunasta puristettu mehu. Kuumenna.

Lisää hillosokeria vähitellen ja keitä 15–20 minuuttia. Anna hillon jäähtyä noin 20 minuuttia. Tölkitä kuumiin lasitölkkeihin. Maistuu liha-, kana- ja riistaruokien kanssa ja miksei vaniljajäätelön makua täydentävänä lempeän raikkaana hillona.

Resepti: Ruokatoimittaja Inga Aaltonen / Hillosokeri 20 vuotta

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Amerikkalainen juustokakku

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Fariinimarengit

Kaikkea hyvää kevään juhliin

Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!

Savulohikakku

Suolaista ja makeaa juhlapöytään

Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot marinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.