Nopea omenakakku

Helppo omenainen kakku jogurtti- tai piimäpohjalla leivotaan ilman kananmunaa.

10–12 palaa

50 minuuttia

Arviot (213 kpl)

Ainekset

6 dl vehnäjauhoja
4 tl leivinjauhetta
1 tl jauhettua kardemummaa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
3 dl Dansukker Taloussokeria
150 g huoneenlämpöistä voita tai margariinia
4 dl piimää tai jogurttia
2–3 isoa omenaa

Päälle

3 rkl Dansukker Ruokokidesokeria

Ohjeet

Kuori ja lohko omenat. Sekoita kaikki kuivat ainekset kulhossa. Lisää rasva pieninä paloina sekä piimä. Sekoita taikinaksi. Kaada voideltuun ja jauhotettuun irtopohjavuokaan (n. 2 l). Painele omenalohkot taikinaan. Ripottele päälle ruokokidesokeria. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa noin 40 minuuttia.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Amerikkalainen juustokakku

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Fariinimarengit

Kaikkea hyvää kevään juhliin

Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!

Savulohikakku

Suolaista ja makeaa juhlapöytään

Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot marinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.