Nopea mangoherkku

Nopea ja helppo kerrosherkku tuoreesta mangosta, jogurtista ja marengista.

4 annosta

10 minuuttia

Arviot (13 kpl)

Ainekset

1 kypsä mango
2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 dl turkkilaista jogurttia
2–3 tl Dansukker Vaniljasokeria
4 dl murskattuja marenkeja

Ohjeet

Kuori mango ja leikkaa hedelmäliha irti kivestä. Soseuta hedelmäliha ja siirappi tehosekoittimessa. Sekoita jogurtti ja vaniljasokeri. Jaa puolet mangososeesta neljään kauniiseen lasiin. Tee sitten marenkikerros ja kaada päälle jogurtti. Tee vielä lopuksi mango- ja marenkikerrokset. Tarjoa heti.

Vinkki!
Voit korvata mangon puolukoilla. Mausta vaalealla luomusiirapilla maun mukaan.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Amerikkalainen juustokakku

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Fariinimarengit

Kaikkea hyvää kevään juhliin

Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!

Savulohikakku

Suolaista ja makeaa juhlapöytään

Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot marinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.