Ainekset
2 omenaa
1 l vettä
1/2 dl Dansukker Taloussokeria
3 dl mustaviinimarjoja (tuore tai pakaste)
1 dl Dansukker Tomusokeria
1/2 dl Dansukker Glukoosisiirappia
1–2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 dl maustamatonta jogurttia
Ohjeet
Kuori omenat ja halkaise ne keskeltä poikittain. Kiehauta vesi ja sokeri kattilassa ja lisää siihen omenan puolikkaat. Sammuta levy ja anna omenoiden jäähtyä vedessä.
Sekoita marjat, tomusokeri ja glukoosisiirappi kattilassa ja keitä hiljalleen 5 minuuttia. Anna jäähtyä. Lisää vaniljasokeri ja jogurtti. Laita seos jäätelökoneeseen tai pakasta vähintään 5 tuntia. Vatkaa seosta pakastumisen aikana muutaman kerran.
Pane omenan puolikkaat pienille lautasille ja annostele jäätelö niiden päälle.
Vinkki!
Mustaherukat voi korvata muilla marjoilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.