Ainekset
Ainekset
6 kananmunaa
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 1/4 dl vehnäjauhoja
(1 tl leivinjauhetta)
Täyte
300 g hilloa
Ohjeet
Vatkaa huoneenlämpöiset kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää vehnäjauhot (ja jauhoihin sekoitettu leivinjauhe) kevyesti sekoittaen vaahtoon. Kaada taikina öljyllä sipaistun leivinpaperin päälle pellille. Paista 200 asteessa noin 7 minuuttia.
Pane puhdas leivinpaperi keittöpyyhkeen päälle työpöydälle ja ripottele ohut kerros Siro-sokeria pinnalle. Kumoa kypsä torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle. Anna jäähtyä pari minuuttia. Poista paistoleivinpaperi varoen. Levitä hillo kevein vedoin levylle ja rullaa torttu tiiviisti leivinpaperia apuna käyttäen. Kääri keittiöpyyhe tortun ympärille, se auttaa torttua säilymään mahdollisimman pyöreänä.
Vinkki!
ihana täyte syntyy myös marjoista ja sokerilla maustetusta rahka-kermavaahdosta.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.