Ainekset
100 g tummaa suklaata
50 g voita
1 rkl minttulikööriä
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 rkl Dansukker Tummaa siirappia
3 dl Dansukker Tomusokeria
Kuorrutus
150 g tummaa suklaata
30 g voita
1 rkl minttulikööriä
Ohjeet
Sulata voi kattilassa ja paloittele joukkoon suklaa. Nosta kattila liedeltä. Anna suklaan sulaa kevyesti sekoittaen. Lisää likööri, vaniljasokeri ja siirappi sekä tomusokeri pienissä erissä. Sekoita tasaiseksi massaksi. Levitä seos tasaiseksi levyksi leivinpaperilla vuorattuun pieneen uunivuokaan ja anna jähmettyä jääkaapissa yön yli.
Sulata suklaa ja voi mikrossa tai vesihauteessa. Mausta seos minttuliköörillä. Leikkaa suklaalevy paloiksi ja kasta ne haarukan tai pinsettien avulla suklaassa. Nosta leivinpaperin päälle jääkaappiin jähmettymään. Säilytä jääkaapissa, nämä suklaaherkut sulavat nopeasti.
Resepti: Teresa Välimäki
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.