Minijuustokakut

Pienissä jäädytetyissä kerrosjuustokakuissa maistuu vadelma, mustikka ja sitruuna.

5 kpl

2,5 tuntia + 2 tuntia pakastimessa

Arviot (93 kpl)

Ainekset

Siirappikeksit
100 g voita
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
½ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 ½ dl vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta

Täyte
3 munankeltuaista
1 ½ dl Dansukker Tomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
150 g tuorejuustoa
3 dl kermaa
1 dl kotimaisia (pakaste)vadelmia
1/2 sitruunan mehu
1 dl kotimaisia (pakaste)mustikoita

Koristeluun
vadelmia
mustikoita
sitruunamelissan lehtiä

Ohjeet

Leivo ensin pohjan keksit. Sekoita kaikki ainekset kulhossa taikinaksi. Jaa taikina neljään osaan ja pyöritä niistä pitkät tangot. Pane tangot leivinpaperoidulle pellille ja litistä kevyesti. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa noin 10 minuuttia. Leikkaa tangot heti paloiksi. Anna jäähtyä. Säilytä keksit kuivassa.

Murskaa 10 keksiä. Jaa seos viiteen pyöreään vuokaan (halk. 7 cm).

Vaahdota keltuaiset ja sokerit. Lisää tuorejuusto. Vatkaa toisessa kulhossa kerma vaahdoksi, ja sekoita se munavaahtoon.

Jaa seos tasan kolmeen kulhoon. Lisää yhteen kulhoon soseutetut vadelmat, toiseen sitruunamehu ja kolmanteen soseutetut mustikat. Sekoita tasaiseksi. Säilytä jääkaapissa.

Kaada vadelmaseos vuokiin keksipohjan päälle. Pane pakastimeen vähintään puoleksi tunniksi. Lisää sitten vuokiin sitruunaseos ja pakasta taas vähintään puoli tuntia. Lisää lopuksi juustokakkuihin mustikkakerros, ja pane pakastimeen vähintään 2 tunniksi.

Ota vuoat huoneenlämpöön 5–10 minuuttia ennen tarjoilua. Irrota kakut vuoista ja koristele tuoreilla marjoilla ja sitruunamelissalla.

Vinkki!
Minijuustokakkujen sijaan voit leipoa yhden isomman kakun (irtopohjavuoan halk. 18–20). Ota se sulamaan noin 2 tuntia ennen tarjoilua.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Amerikkalainen juustokakku

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Fariinimarengit

Kaikkea hyvää kevään juhliin

Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!

Savulohikakku

Suolaista ja makeaa juhlapöytään

Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot marinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.