Ainekset
Pohja
1 dl juoksevaa kasvismargariinia
2 dl vehnä- tai grahamjauhoja
3 rkl vettä
Täyte
2 rkl juoksevaa kasvimargariinia tai öljyä
2 salottisipulia silputtuna
1 omena kuorittuna ja kuutioituna
2 tl Dansukker Luomuruokosokeria
100 g kalkkunaleikettä tai kypsää kalkkunaa hienonnettuna
1 dl persiljaa silputtuna
1 dl ruokakermaa
1 muna
100 g juustoraastetta
Ohjeet
Sekoita juokseva margariini ja jauhot keskenään käsin tai puuhaarukalla. Sekoita lopuksi joukkoon vesi. Painele seos jauhoja apuna käyttäen muffinipellin koloihin. Esipaista 200-asteisessa uunissa noin kymmenen minuuttia.
Valmista sillä välin täyte. Kuumenna margariini tai öljy pannulla ja paista salottisipulit. Sammuta liesi. Lisää muut ainekset. Jaa seos muffinipellin koloihin ja jatka kypsentämistä 200 asteessa noin 20–30 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen ja jähmettynyt.
Vinkki!
Käytä täytteenä vaihdellen kalaa, broileria tai kinkkua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.