Ainekset
200 g tummaa suklaata
150 g voita tai margariinia
1 ½ dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 dl Dansukker Luomuruokosokeria
3 munaa
2 dl vehnäjauhoja
½ dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Vuokaan
voita tai margariinia
korppujauhoja, mannasuurimoita tai kookoshiutaleita
Ohjeet
Paloittele suklaa ja laita se yhdessä voin tai margariinin kanssa kattilaan. Sulata miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen. Ota seos pois liedeltä. Lisää joukkoon sokerit, munat ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.
Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun noin litran vetoiseen kakkuvuokaan. Paista 150–175 asteessa noin 50 minuuttia, tai kunnes pinta näyttää jähmettyneeltä. Anna seistä noin 10 minuuttia ennen kumoamista.
Vinkki!
Tarjoa kakkuviipaleen kanssa nokare vaahdotettua kermaa tai vaniljajäätelöä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.