Ainekset
2 dl Dansukker Tummaa Siirappia
1 dl vahvaa kahvijuomaa
2 tl chipotlechilirouhetta tai 1 tl rouhittua mustapippuria
1 ½ rkl kanelia
3 tl inkivääriä
2 tl neilikkaa
1/2 tl suolaa
250 g voita tai margariinia
2 dl suomalaista Dansukker Taloussokeria
2 kananmunaa
9 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa
Ohjeet
1. Mittaa siirappi, kahvijuoma, mausteet ja suola kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi sekoitellen ja anna poreilla pari minuuttia.
2. Laita huoneenlämpöinen rasva sekoituskulhoon, siivilöi siirappimausteseos päälle ja sekoita.
3. Lisää haaleaan seokseen sokeri, kananmunat ja jauho-soodaseos. Sekoita sileäksi taikinaksi.
4. Peitä kulho kelmulla ja säilytä jääkaapissa seuraavaan päivään.
5. Ripottele työpöydälle jauhoja, kauli taikina useammassa erässä ohueksi levyksi ja painele haluamasi mallisia piparkakkuja. Paista uunissa 180 asteessa 7–9 minuuttia. Paistoaika riippuu piparkakkujen koosta ja paksuudesta.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.