Ainekset
500 g pakastemarjoja valinnan mukaan (200 g mehua)
2 dl Dansukker Luomuhillosokeria
1/2 dl Dansukker Glukoosisiirappia
1 dl vettä
Vuokien voiteluun
öljyä
Pinnalle
Dansukker Luomusokeria tai Siro erikoishienoa sokeria
Ohjeet
1. Sulata marjat kattilassa miedolla lämmöllä. Soseuta marjat ja siivilöi tiheän siivilän läpi.
2. Mittaa 200 g mehua puhtaaseen kattilaan. Lisää luomuhillosokeri, glukoosisiirappi ja vesi. Keitä seosta miedolla lämmöllä, kunnes sen lämpötila on 120°C.
3. Voitele silikonivuoat (esim. makeis- tai jääpalavuoat) ja kaada seos vuokiin. Anna jähmettyä huoneenlämmössä vuorokauden ajan.
4. Kierittele makeiset sokerissa, jotta ne eivät tartu niin helposti toisiinsa. Pane kannelliseen purkkiin ja säilytä kuivassa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?