Ainekset
400 g mustikoita, vadelmia tai karhunvatukoita
1 dl Dansukker Taloussokeria
4 keltuaista
1 1/2 dl maitoa
2 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
Koristeluun
100 g tummaa tai valkosuklaata
Ohjeet
1. Pane huuhdotut marjat kattilaan, lisää 1/2 dl sokeria ja keitä noin 3 minuuttia. Kaada seos tiheän siivilän läpi kulhoon (vain mehu käytetään).
2. Vatkaa keltuaiset ja loput sokerista vaahdoksi.
3. Kiehauta maito, kerma ja glukoosisiirappi. Vatkaa keltuais-sokeriseos maitoseokseen. Lisää joukkoon marjamehu. Siivilöi seos ja anna jäähtyä.
4. Jaa seos jäätelömuotteihin ja pakasta vähintään viisi tuntia.
5. Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä. Koristele jäätelöpuikot suklaalla ja anna jähmettyä pakastimessa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.