Ainekset
2 ½ dl vahvaa kahvijuomaa
½ dl mantelilikööriä tai muutama tippa manteliaromia
2 ½ dl vispikermaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
n. 1 dl Dansukker Tomusokeria tai maun mukaan
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
200 g (24 kpl) savoiardikeksejä
2–3 dl mansikoita paloiteltuna
Pinnalle
mansikoita
Dansukker Tomusokeria
koristerakeita
Ohjeet
Sekoita vahvan kahvin joukkoon mantelilikööri.
Vaahdota kerma. Vatkaa joukkoon tuorejuusto, tomusokeri ja vaniljasokeri. Tarkista maku.
Käännä savoiardikeksit kahvi-likööriseoksessa. Laita puolet kekseistä reunalliseen vuokaan vieretysten. Jaa päälle puolet vaahdosta. Ripottele pinnalle mansikkalohkoja tai -viipaleita. Nosta päälle loput kostutetut keksit ja levitä pinnalle loppu vaahto. Koristele mansikoilla. Ripauta pinnalle hieman tomusokeria.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.