Mangojuustokakku

Mangojuustokakku on kuin keltainen aurinko kahvipöydässä erityisesti pääsiäisenä.

8 annosta

30 minuuttia + 12 tuntia

Arviot (117 kpl)

Ainekset

Pohja
1 muna
2 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 rkl perunajauhoja
½ tl leivinjauhetta

Kostutus
½ dl maitoa
½ tl Dansukker Vaniljasokeria

Täyte
4 liivatelehteä
2 ½ dl vispikermaa
200 g maitorahkaa tai tuorejuustoa
¾ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 rkl vettä

Pinnalle
2 dl mangososetta
1 dl Dansukker Hyytelösokeria

Ohjeet

Vuoraa halkaisijaltaan 18–20 cm:n irtopohjavuoka leivinpaperilla.

Vaahdota muna ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet käännellen joukkoon. Levitä taikina vuokaan. Paista 225-asteisessa uunissa keskiritilätasolla noin 7 minuuttia.

Irrota levy leivinpaperista ja laita puhdas leivinpaperi vuoan pohjalle. Nosta kakkulevy takaisin ja kostuta vaniljasokerilla maustetulla maidolla.

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen limittäin.

Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon maitorahka tai tuorejuusto sekä sokeri ja vaniljasokeri. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja liuota joukkoon vedestä puristetut liivatelehdet. Sekoita tasaiseksi. Valuta neste ohuena nauhana täytteeseen koko ajan sekoittaen. Tarkista maku. Kaada täyte kostutetun pohjalevyn päälle ja anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.

Mittaa mangosose kasariin ja kiehauta. Lisää hyytelösokeri koko ajan sekoittaen ja anna kiehua hiljalleen, kunnes seos kirkastuu. Jäähdytä hetki. Valuta kuorrute pinnalle varovasti lähellä kakun pintaa. Nosta jääkaappiin hetkeksi hyytymään.

Irrota kakku varovasti veitsellä vuoan reunaa pitkin pyöräyttäen ja siirrä tarjoiluvadille.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Amerikkalainen juustokakku

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Fariinimarengit

Kaikkea hyvää kevään juhliin

Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!

Savulohikakku

Suolaista ja makeaa juhlapöytään

Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot marinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.