Mämmi-vaniljajälkiruoka

Mämmi kuuluu pääsiäisen herkkuihin. Kun lisäät joukkoon jotain vaniljaista, maku taittuu mukavasti ja tottumatonkin nauttii annoksen hyvillä mielin.

6 annosta

15 minuuttia

Arviot (6 kpl)

Ainekset

2 ½ dl kuohukermaa
2 ½ dl maitoa
¾ dl Dansukker Tomusokeria
1 munankeltuainen
1–1 ½ rkl perunajauhoja + 1 dl maitoa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
Lisäksi
700 g mämmiä

Ohjeet

Mittaa kerma, maito, tomusokeri ja keltuainen kattilaan. Kiehauta koko ajan sekoittaen, kunnes neste höyryää. Sekoita perunajauhot kylmän maidon joukkoon ja valuta kattilaan. Anna kiehua, kunnes seos pulpahtaa. Nosta pois liedeltä. Mausta vaniljasokerilla. Tarkista maku. Jäähdytä hieman.

Jaa kiisseli kerroksittain mämmin kanssa annoskulhoihin. Tarjoa!

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Amerikkalainen juustokakku

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Fariinimarengit

Kaikkea hyvää kevään juhliin

Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!

Savulohikakku

Suolaista ja makeaa juhlapöytään

Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot marinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.