Ainekset
5 dl kookosjuomaa
50 g tuorehiivaa
1 tl suolaa
2 dl Dansukker Taloussokeria
1 rkl kardemummaa
n. 15 dl vehnäjauhoja
1 ½ dl rypsiöljyä
Pinnalle
vettä
Dansukker Rapeaa Raesokeria
Ohjeet
Lämmitä kookosmaito kädenlämpöiseksi ja liuota joukkoon tuorehiiva. Lisää suola, sokeri ja kardemumma.
Alusta joukkoon vehnäjauhot vaivaten ja vaivaa lopuksi joukkoon rypsiöljy.
Anna taikinan kohota liinan alla lämpimässä paikassa noin 30 minuuttia.
Vaivaa taikinasta ilmakuplat ja pyöritä taikina tangoksi. Jaa tasakokoisiin paloihin ja pyöritä pikkupulliksi.
Kohota lämpimässä paikassa liinan alla ja voitele vedellä. Ripottele pinnalle raesokeria.
Paista 225-asteisen uunin keskiritilätasolla noin 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen ja pulla ei tunnu kokeiltaessa raskaalta.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.