Ainekset
1 pkt (250 g) kivettömiä, prässättyjä taateleita
125 g (noin 2 dl) Dansukker Fariinisokeria tai Luomufariinisokeria
2 dl madeiraa
175 g margariinia tai voita
3 kananmunan keltuaista
3 3/4 dl vehnäjauhoja
1 1/2 tl leivinjauhetta
3 kananmunan valkuaista
Koristeluun
Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria
Ohjeet
Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka.
Pilko taatelit ja pane palat, fariinisokeri ja madeira kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua hiljaa poreillen 2–3 minuuttia.
Pilko rasva sekoituskulhoon, lisää keltuaiset ja kaada kuuma taatelihillo päälle koko ajan sekoittaen. Anna jäähtyä haaleaksi.
Vatkaa seos kuohkeaksi ja lisää jauhot joihin leivinjauhe on sekoitettu.
Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja yhdistä vaahto taikinaan kevyesti sekoittaen.
Kaada taikina vuokaan. Paista 150–170 asteessa 60–70 minuuttia.
Anna kakun jäähtyä noin 15 minuuttia ennen tarjoiluvadille kumoamista.
Siivilöi ohut kerros tomusokeria kakun pinnalle ennen tarjoamista.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.