Ainekset
3 valkuaista
3 ½ dl Dansukker Tomusokeria
130 g mantelijauhetta siivilöitynä
1 tl perunajauhoja
Täyte
75 g rasiamargariinia
1 ½ dl Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
Vatkaa huoneenlämpöiset valkuaiset pehmeäksi vaahdoksi, lisää tomusokeri ja jatka vatkaamista kunnes vaahto on kiiltävää ja kiinteähköä.
Sekoita mantelijauhe ja perunajauhot ja pyöräytä seos lastalla sekoittaen valkuaisvaahtoon.
Kaada taikina pyöreäkärkisellä tyllalla varustettuun pursotinpussiin. (Hiukan valuvasta taikinasta saa sileäpintaiset leivospohjat.)
Pursota pyöreitä leivospohjia (ø 2–3 cm) leivinpaperoiduille pelleille. Anna leivospohjien levätä huoneenlämmössä 15 minuuttia ennen paistoa.
Paista uunin alaosassa 130–150 asteessa noin 15 minuuttia. Jäähdytä ja täytä.
Vaahdota täytteen margariini ja tomusokeri kuohkeaksi. (Seos on ensin murumaista mutta vatkattaessa se kuohkeutuu.) Pane täyte pursotinpussiin, pursota täyte puolelle leivospohjamäärälle ja aseta täytteettömät puolikkaat päälle kevyesti painaen niin että täyte pilkistää leivospohjien välistä.
Vinkki!
Paista pohjat kiertoilmauunissa. Leikkaa leivinpaperi pellin pohjan kokoiseksi ja pursota ensimmäiset leivospohjat leivinpaperin kulmiin, silloin leivinpaperi ei liiku kiertoilmauunissa paistettaessa. Paista kaksi peltiä yhtä aikaa 120 asteessa noin 20 minuuttia.
Halutessasi voit värjätä taikinan pastaväreillä (geelimäinen elintarvikeväri).
Täytettä voi maustaa esim. aromeilla, sitrusmehulla, marjasoseella yms.
Macaron-leivospohjat ja täytetyt Macaron-leivokset voi pakastaa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.