Ainekset
margariinia ja korppujauhoja vuoan voiteluun ja jauhotukseen
Pohja
4 munaa
3 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte 1 ja pinnalle
2 dl vispikermaa
200 g vaniljarahkaa
150 g luumumarmeladia
3/4 dl Dansukker Taloussokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1/4 prk punaisia cocktailkirsikoita
Täyte 2
2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1/2 prk cocktailkirsikoita
Kostutus
3-4 dl maitoa
1 1/2 tl Dansukker Vaniljasokeria
Pinnalle
1/4 prk cocktailkirsikoita
rusinoita
suklaarusinoita
manteleita tai pähkinöitä
marmeladimakeisia
Ohjeet
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun, 2 litran vetoiseen kakkuvuokaan. Paista 150–175 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla vähintään tunti tai kunnes kakku irtoaa vuoan reunoista. Jäähdytä.
Vaahdota kerma, lisää vaniljarahka, luumumarmeladi ja sokerit.
Vaahdota erikseen myös vaniljakastike, mausta vaniljasokerilla.
Leikkaa jäähtynyt kakku kolmeen osaan. Laita pohjalevy tarjoiluvadille ja kostuta vaniljasokerilla maustetulla maidolla. Levitä päälle puolet luumu-rahkaseoksesta ja ripottele pinnalle cocktailkirsikoita. Nosta päälle toinen kakkulevy, kostuta ja levitä päälle vaniljavaahtoa ja kirsikoita. Nosta pinnalle kakkulevy, kostuta ja levitä kuorrutteeksi loput luumurahkaseoksesta. Ripottele pinnalle rusinoita, suklaarusinoita, manteleita ja pähkinöitä. Koristele halutessasi marmeladimakeisilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.