Ainekset
Isoja vaahtokarkkeja
Suolatikkuja
Pala porkkanaa
Pala suklaata
Cocktailtikku
Kaakao
1 rkl Dansukker Ruokokidesokeria tai Vaaleaa Luomusiirappia
1 rkl tummaa kaakaojauhetta
2 ½ dl maitoa
2 rkl kermavaahtoa
Ohjeet
Yhdistä vaahtokarkit cocktailtikulla toisiinsa, paina suolatikut raajoiksi, porkkananpala nenäksi ja piirrä kasvot ja napit sulatetulla suklaalla.
Mittaa maito kasariin. Vatkaa kaakao ja sokeri tai siirappi joukkoon, kuumenna lähes kiehuvaksi sekoitellen. Kaada mukiin, pyöräytä kermavaahto joukkoon ja koristele lumiukolla. Nauti heti.
Vinkki!
Voit myös tehdä kaakaon suoraan mukiin ja kuumentaa mikrossa.
Vinkki!
Ainekset tuhtiin suklaiseen kaakaoon:
2 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria tai Fariinisokeria
1 rkl tummaa kaakaojauhetta
4–5 palaa tummaa suklaata
2 ½ dl maitoa
¾ dl kermavaahtoa
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.