Ainekset
700 g lohta tai kirjolohta
1 fenkoli
1 luomulimetti tai -sitruuna
1 nippu vihreää parsaa
vettä ja suolaa
2 tl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
suolaa myllystä
Ohjeet
Poista lohifileestä ruodot ja nahka. Leikkaa annospaloiksi.
Leikkaa fenkoli pitkittäin viipaleiksi. Leikkaa limetti viipaleiksi.
Poista parsoista kannat ja kuori ne kevyesti. Kiehauta vesi ja lisää suolaa. Keitä parsoja muutama minuutti kiehuvassa vedessä. Valuta.
Tee nyytit foliosta ja leivinpaperista. Ota neljä samankokoista folioarkkia ja leivinpaperiarkkia ja laita ne päällekkäin siten, että folio on alla ja leivinpaperi päällä.
Laita alimmaksi fenkoliviipale. Laita päälle lohipala, parsaa ja limettiviipaleet. Ripottele pinnalle suolaa ja sokeria.
Kääri nyyteiksi ja laita uunipellille 175-asteiseen uuniin noin 30 minuutiksi.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.