Liivatteeton kuningatar-kakku

Liivatteeton mustikka-vadelmakakku on hyydytetty Hyytelösokeri Multilla.

PT1H

12 tuntia

Arviot (160 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Pohja
350 g dominokeksejä mansikkatäytteellä
100 g margariinia

Täyte
3 dl kuohukermaa
1 ½ dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
2 prk (à 200 g) kuningatar-rahkaa (Valio)

Pinnalle
200 g mustikoita
50 g vadelmia
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 dl vettä

Ohjeet

Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla. Kierrä vuoan sisäreunan ympärille reunakalvo tai leivinpaperisuikale. Murskaa dominot täytteineen tehosekoittimessa tai kaulimella. Sulata margariini kattilassa ja lisää joukkoon dominomurska. Painele muruseos vuoan pohjalle ja n. 5 cm matkalta reunoille.

Vatkaa 2 dl kuohukermaa vaahdoksi.

Mittaa hyytelösokeri Multi ja loput (1 dl) kuohukermasta kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä n. 2 minuuttia.

Sekoita kermahyytelö rahkan joukkoon. Yhdistä rahkaseos ja kermavaahto keskenään.

Kaada täyte vuokaan. Anna kakun seistä jääkaapissa seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle. Kaada marjat kakun päälle. Mittaa hyytelösokeri Multi ja vesi kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Lusikoi kiille marjojen päälle.

Resepti: kinuskikissa.fi

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.