Ainekset
4 luomusitruunan raastettu kuori
2 1/2 dl sitruunamehua
6 kananmunan keltuaista
6 dl Dansukker Hillosokeria
100 g voita
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Pese sitruunat, raasta kuori ja purista mehu. Erottele keltuaiset valkuaisista. (Valuta valkuaiset lasitölkkiin ja pane jääkaappiin. Valkuaisista voit tehdä marenkeja.) Mittaa keltuaiset, sitruunan kuori ja sitruunamehu kattilaan. Sekoita ja kuumenna hieman. Lisää joukkoon hillosokeri ja kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Ota kattila liedeltä ja jäähdytä koko ajan sekoittaen. Vatkaa joukkoon huoneenlämpöinen voi ja vaniljasokeri. Säilytä jääkaapissa. Käytä leivontaan tai paahtoleivän päällä.
Resepti: Ruokatoimittaja Marja Malinen / Hillosokeri 20 vuotta
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!