Lakritsitoffee

Lakritsin ja salmiakin ystävien toffeet maustetaan salmiakki-mixerillä.

noin 30 pientä toffeeta

PT25M

½ tuntia

Arviot (118 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 dl kuohukermaa
2 ½ dl Dansukker Taloussokeria
½ dl Dansukker Fariinisokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
50 g voita tai margariinia
2 rkl salmiakki-mixeriä

Ohjeet

Mittaa ainekset kattilaan ja anna kiehua miedolla lämmöllä usein sekoitellen noin 20 minuuttia tai kunnes seos sakenee. Jaa seos pieniin alumiinisiin makeisvuokiin ja nosta jääkaappiin.

Ota lakritsitoffeet huoneenlämpöön noin kymmenen minuuttia ennen tarjoilua.

Huom! Nämä toffeet ovat melko sitkeitä, eivätkä sovellu aivan nuorille herkkusuille.

Vinkki!
Voit korvata salmiakin karamelli- tai mantelirouheella.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.