Ainekset
3 dl Dansukker Taloussokeria
1 1/2 dl vettä
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
1 maustemitallinen piparminttuöljyä tai muuta maustetta
elintarvikeväriä
3/4 dl Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
1. Öljyä uunipelti kevyesti.
2. Sekoita sokeri, vesi ja glukoosisiirappi paksupohjaisessa kattilassa. Keitä keskikovalla lämmöllä kunnes seoksen lämpötila on 152 °C.
3. Ota kattila liedeltä, sekoita mauste ja elintarvikeväri joukkoon. Kaada massa öljytylle uunipellille.
4. Anna jäähtyä, kerää välillä massaa lastalla kokoon. Kun massa on jäähtynyt käsin kosketeltavaksi, muodosta siitä tankoja, jotka leikkaat esimerkiksi saksilla paloiksi. Pyörittele palat tomusokerissa.
5. Säilytä tiiviskantisessa purkissa.
Vinkki!
Jos sinulla ei ole lämpömittaria, valuta pari tippaa kiehuvaa seosta lasilliseen kylmää vettä. Jos seos jähmettyy heti ja murtuu taitettaessa, on seos valmis.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!