Ainekset
100 g kookoshiutaleita
250 g mantelirouhetta
250 g pähkinärouhetta
2 rkl Dansukker Vaniljasokeria
250 g Dansukker Fariinisokeria
200 g voita
Pallosten pyörittelyyn
100 g kookoshiutaleita
Ohjeet
1. Mittaa kookoshiutaleet, pähkinä- ja mantelirouhe leikkuuterällä varustettuun monitoimikoneen kulhoon. Pyöräytä rouhetta muutamia kierroksia ja kaada seos kulhoon.
2. Sekoita sokerit ja pehmeä voi joukkoon.
3. Kaada kerros kookoshiutaleita lautaselle. Ota seoksesta nokareita ja painele ne pallon muotoon sormenpäillä ja viimeistele palloset kookoshiutaleissa pyörittäen.
4. Anna pallosten jähmettyä jääkaapissa yön yli.
Pakkaa kauniisti.
Maku on parhaimmillaan muutaman päivän kuluttua valmistuksesta.
Säilyvyys jääkaapissa 1–2 viikkoa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.